Retourneren & garantie

Bedenktijd
Voor alle producten die je bij ons via de webshop besteld, geven we je een bedenktijd van 30 dagen na ontvangst van het product. Binnen deze bedenktijd kan je het product beoordelen en bekijken of het aan je verwachtingen voldoet. We vragen je om zorgvuldig met het product en de verpakking om te gaan. Dit betekent dat je het product slechts in die mate uitpakt of gebruikt voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wilt houden. Is het product niet wat je ervan had verwacht? Geen probleem, je kunt gebruik maken van je herroepingsrecht. 


We vragen je om het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking te retourneren. Meer informatie over het retourneren van een product vind je hieronder. Wanneer het product niet meer compleet is, er zichtbaar gebruikt uitziet of buiten de bedenktijd wordt teruggestuurd, kunnen we het helaas niet terugnemen. Bij twijfel hierover adviseren we je om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Product retourneren
Ben je toch niet tevreden over je gekochte product? Geen probleem, je kunt het product gewoon terugsturen naar ons, daar doen we niet moeilijk over. De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening.

Retourprocedure
Een product retourneren is, onder de daarvoor geldende voorwaarden, altijd mogelijk binnen 30 dagen na aankoop. Hiervoor moet je altijd eerst een retour bij ons aanmelden. Dit kan telefonisch of stuur een email naar ons en je ontvangt een retourlabel via email. Mocht er wat zijn met je aanvraag, dan nemen wij eerst even contact met je op. (de retourverzendkosten bedragen €6,95 en worden bij terugbetaling verrekend). 

Zorg ervoor dat het product zorgvuldig is ingepakt, zodat de kans op transportschade minimaal is. Lever je pakket in bij het dichtsbijzijnde PostNL verzendpunt (zie www.postnl.nl/locatiewijzer).

Kosten retourzending
De kosten voor een retourzending bedragen €6,95. Deze kosten zijn voor je eigen rekening. Dit bedrag hoef je niet te betalen aan PostNL. Wij regelen het met PostNL en houden de kosten in van het bedrag dat wij aan je terugbetalen. 

Voorwaarden
We kunnen alleen retourzendingen in behandeling nemen die voldoen aan de volgende voorwaarden.

  • Het product moet binnen de bedenktermijn van 30 dagen na ontvangst retour gestuurd worden.
  • De retourzending moet aangemeld zijn via de bovenstaande retourprocedure.
  • Het product dient ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Het product mag uiteraard uit de verpakking worden gehaald om het te bekijken, maar het mag niet gebruikt worden. Bijvoorbeeld, een tv beugel mag uit de doos worden gehaald, maar niet worden bevestigd aan de muur of de tv.
  • Het product moet compleet met meegeleverde toebehoren weer in de originele verpakking worden verpakt.

Product ruilen
Een product ruilen via de post is helaas niet mogelijk. We vragen je dan om het product retour te sturen via de retourprocedure. In de webshop kun je direct een nieuw product bestellen. Als je hulp nodig hebt bij het uitzoeken van een ander product, zit onze klantenservice altijd voor je klaar. 

Garantie
Op alle producten in onze webshop is de wettelijke garantie van toepassing. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij je zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel doen wij dit door vervanging, reparatie of (gedeeltelijke) terugbetaling. 

Fabrieksgarantie
Naast de wettelijke garantie zijn de meeste producten ook nog voorzien van fabrieksgarantie. Dit is een extra garantie die wordt gegeven door de leverancier of fabrikant, welke zelf voorwaarden stelt aan deze garantie. De termijn van de fabrieksgarantie vind je bij de specificaties van een product. Deze termijn verschilt per fabrikant en kan uiteelopen van één jaar tot levenslange garantie op het product.

x

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods